onsdag 13 april 2011

Håll andan, snart kommer Grand Slamfebern som ett brev på posten!


Nu har tennissäsongen äntligen dragit igång på allvar och landets alla grusbanor öppnar snart för allmän "trafik". Cirka 2 veckor kvar sen står man ute på "tyskens" utebanor och njuter av tillvaron att äntligen slippa spela i en skitt jävla hall i landskrona med 4 fungerande lampor utav sisådär 150 stycken eller nät som lika gärna skulle kunna vara gamla håliga fiskenät. Jag menar för fan, skärp er snåljåpar. Ska i alla fall bli mumma att slippa gynna de snåla jävlarna i en 3 månadersperiod! Jag menar, i Sverige har vi sommar ungefär 3 månader om året och man blir alltså tvungen att spela inomhus vilket inte är något fel alls i och för sig. Hade nötterna bara greppat tag kring sina bollar och gjort en förändring hade det varit kanon! Det är svinkul att spela inne och det finns många fördelar med det men att komma ut i Landskronas enda och förfallna tennishall som personalen helst av allt skulle vilja plantera en stor jävla bomb i för att slippa känns ju inte sådär jävla underhållande. Man har haft samma nät uppsatta sen Göran Persson fick hår på kulorna och frågar man med en lugn och ödmjuk röst. - Ni har inte funderat på att investera i 2 nya nät för näten som finns för tillfället är inte värda att kalla nät så får man en snäsig jävla kommentar tillbaka. - Det har vi inte pengar till, du behöver inte komma hit och spela om du inte vill. - Tack så jävla mycket för svaret din urholkade jävla rullsylta till personal!!! Gästvänlighet är något ni verkligen prioriterar!:) Känns skönt att kunna prata och diskutera med någon som verkligen förstår och engagerar sig i sporten. Jaja slutpratat om dessa dadelhjärnor och tillbaka till utomhustennisen.

Utebanorna öppnar i början av maj, den 2a för att vara exakt och det är alltid kul att komma ut och spela på grus och slippa trängas för att få plats som man får göra i Landskronas 2 enda inomhusbanor. Det är förståeligt då Landskrona tennisklubb har många av tiderna och det är givet att våra tappra ungdomar ska ha möjligheten att utvecklas och spela så ofta som möjligt för att bli så bra som möjligt. Då ska det som sagt bli väldigt skönt att komma ut till 7 banor där man alltid får tid och plats för att kunna fila på sina färdigheter.
Man kommer ut en skön torsdagskväll i början på maj och man växlar ett par ord med le legenderna i föreningen och man kan spela så länge man orkar och vill, aldrig några problem eller sura miner! Sen en dag i slutet på maj sitter man i bilen på väg till utebanorna för ytterligare en dag på jobbet och drömmer sig till de stora arenorna där man en dag hoppas få vara. Man stiger ut ur bilen med ett leende på läpparna för att bara några minuter senare bli helt jävla förkrossad. Helt plötsligt sådär över en natt så finns det fan ta mig inte en banejävel ledig så långt ögat kan nå. Den ena idioten efter den andra springer runt på tennisbanorna och ser ut som jultomten på Hawaii. Alltså helt jävla borta med vinden! Personerna i fråga har letat fram en gammal sliten Lacostepiké och ett par fotbollsshorts och ett par silvriga Pumaskor. Tennisbollarna eller racketen ska vi fan inte prata om! Människorna har cyklat hem till morfar eller farfar i hopp om att de ska ha ett gammalt slitet träracket och några vita tennisbollar från Björn Borgs tid. Själv får man i lugna sinnen bara konstatera att det inte kommer att finnas några lediga banor till mig de närmsta 14 dagarna. Det är bara att bege sig ut till Landskronas unkna inomhusbanor och betala överpris för de slitnaste banorna denna sidan jordklotet. Då kanske ni undrar vad detta märkliga fenomen beror på och som bara inträffar sisådär 4 eller 5 gånger om året. Jo det ska jag vänligt berätta för er!  Det är Franska Öppna på TV och var enda idiot som råkar slänga blicken förbi Eurosport eller TV4 Sport får fucking hybris och drömmer om att bli tennisproffs och lovar sig själva att - Denna gången ska vi fan hålla i tennisen, det är så jävla roligt! - En stilfull sport som passar mig!! - Släng er i väggen säger jag bara! Kamma er med vått gräs, eller med en handgranat. Men snälla snälla snälla, ta inte upp min dyrbara tid när du egentligen hatar sorten mer än allt annat!
Efter 2 veckor är det åter igen lugnt som en myskväll med "svampen på utebanorna och man kan spela ostört i ett par veckor. Sen i slutet på juni så är det bara att borra ner sig i underjorden för då har wimbeldonfebern tagit fart och du lär inte se en ledig tennisbana på 2 veckor igen. Och så här fortsätter det hela jävla året ut.

Vi lever i ett fritt land och vill ni hybrisdårar tvunget spela tennis konstant i 2 veckor under vart enda grand slam turnering så fine, do it men klipp gräsmattan i trädgården och sätt upp ett fiskenät och gör linjer av tejp och ha kul, men snälla ta fan inte upp min dyrbara tennistid på grusbanorna.

Tack för ikväll och på återseende!

4 kommentarer:

  1. Något som jag har tänkt på är, när ska Måddes glöd slockna? Den är just nu hetare en vulkanen på island, men hur länge kommer det hålla? Är han också en sådan hybrisgrandslam glidare eller han gillar den vita sporten på riktigt?

    SvaraRadera
  2. Jag satsar på att hitta tillräckligt med 5 öringar i morgon så att det räcker till en Cola.
    Racketen är halvägs upp på hyllan.
    Le-legenden kan slå i sista spiken i kistan i morgon.

    SvaraRadera
  3. Jag kan intyga att han är en stolt representant till den ärorika vita sporten och älskar varje minut i rampljuset. Det är klart att det även kan bli jobbigt ibland med all uppmärksamhet han får men mådde är väldigt professionell och njuter av uppmärksamheten han har!

    SvaraRadera
  4. Ja Le-legenden har haft det mycket tufft på sista tiden med många känningar och en bristfällande motivation men jag är säker på att han tar sig helskinnad ur stormen och blir ett av de farligare hoten i KM.

    SvaraRadera